Ne place sau nu, vremea se raceste si incepe sa-si arate din plin capriciile. Oscilatiile de temperatura, dar si variatiile de umiditate si presiune atmosferica, de la o zi la alta, vin insotite de o suita intreaga de provocari. Si nu e vorba doar de problemele legate de alegerea vestimentatiei potrivite si afectarea starii de spirit, ci mai cu seama de faptul că favorizează răspândirea virozelor respiratorii și ne fac mai vulnerabili în fața acestora, dând peste cap buna funcționare a organismului.
Nu zice hop pana n-ai racit
Virozele respiratorii, asa cum sugereaza si numele lor, sunt produse de virusuri, microorganisme foarte mici, care nu se pot inmulti pe cont propriu. Ele trebuie sa intre intr-o celula vie pentru asta. Cu alte cuvinte, sa produca infectie. Si virusurile sunt foarte pricepute in a pacali celulele umane. Odata ajunse in corp, ele folosesc resursele si energia celulelor pe care le infecteaza pentru a se multiplica. De aceea, racim atat de usor, iar uneori destul de grav.
Cu cat sistemul de aparare reactioneaza mai tarziu, cu atat mai multe celule ajung sa fie infectate, iar lupta pentru recuperarea acestora devine mai grea, simptomatologia bolii fiind mai zgomotoasa si mai de durata.
Ce putem face pentru a sustine batalia imunitara
In cazul virozelor respiratorii este important sa-i venim organismului in ajutor inca de la primele semne de raceala. Cea mai buna modalitate de a face acest lucru este sa-i furnizam substantele care sa stimuleze sistemul imun si sa-i asigure energia necesara in eforturile sale de respingere a invadatorilor. O optiune excelenta in acest sens sunt preparatele derivate din plante medicinale, cu actiuni multiple: antiinflamoare, mucolitice, antitusive, antiseptice si imunostimulatoare. Exact asa cum este si Naturalis SinuStop.
Cum actioneaza Naturalis SinuStop
Prin cele 8 extracte naturale continute, Naturalis SinuStop contribuie la sustinerea functiilor fiziologice ale mucoasei respiratorii si amelioreaza simptomele asociate afectiunilor acute si cronice (rinita, sinuzita, faringita, laringita, amigdalita), accelerand procesul de recuperare.